top of page

GUCCI - et af verdens største luksusbrands, sætter fingeraftryk i trenden

Guccio Gucci’s livsværk  med hovedfokus på tasker og tøj, sætter også aftryk i urverden med superklassiske ure med klare GUCCI-design-kendetegn.

Med teknik og kvalitet fra Neuchatel i Schweiz og design, trends og udvikling i modens by nr. 1, Milano i Italien, finder man ikke mere sublim inspiration, ekspertise og grobund for fantastiske produkter og designs.

Gucci GRIP

YA157403_001.png

GUCCI GRIP - Trendsetting på højeste plan.

Med GUCCI GRIP-serien defineres helt nye dogmer for, hvordan et ur kan se ud. Med inspiration i 1970'erne og de første spæde digitalure er GRIP statueres et eksempel med den anderledes skive og det manglende heldækkende glas. Overfladen er inspireret af skaterkulturen og deraf også navnet GRIP. Du kan basalt set selv vælge dit design ud fra den meget brede kollektion bestående af modeller i stål og med forgyldning, samt det frie valg mellem lænke eller rem. Under alle somstændigheder vil uret kunne genkendes på lang afstand og udstråle "GUCCI"

.

Gucci GRIP

YA157429.tif

NEW GRIP WATCH WITH TITANIUM EFFECT

 

 

Gucci har føjet et tidssvarende alternativ til GRIP-kollektionen med et helt nyt og spændende 38mm ur.

Uret har en grå PVD-belagt kasse og lænke, begge med graverede GG logo. Den strømlinede vintageinspirerede skive er typisk for GRIP-serien med 3 vinduer med underliggende sorte skiver, som indikerer timer, minutter og datoen. En mørk metalcoating skaber titaniumeffekten ig understreger GUCCI's kompetencer og sans for detaljen.

GRIP er inspirreret af skateboardkulturen og hylder evnen til selviscenesættelse. Navnet minder om den måde løberens sneakers fastholdes af grip-tapen på et skateboard.

G-Timeless Slim

YA1264155.tif
YA1264154.tif

GUCCI TIMELESS SLIM

Gucci bevæger G-Timeless Slim-kollektion i to nye retninger. De nye modeller findes i en række farvekombinationer og har en Gucci-bi som centralt sekundviser. En af de nye modeller tilfører et dynamisk touch til serien med et elegant ni-link-lænke. Denne serie tilbydes i tre klassiske, men raffinerede farvekombinationer - gult guld PVD med en sølvbørstet urskive, eller stål med en sølv eller sort solbørstet urskive. Du kan vælge mellem to forskellige sagsstørrelser (29 mm eller 36 mm).

Se

Gucci's

Spring/Summer

Fashion show

bottom of page