top of page
Alpina_AL-525LNSB4VG6_RP_Photo(c)Eric_Ro
AL-247NB4E6B
Alpina_Alpiner_AL-247GB4E6B_AL-247NB4E6_
AL-240ND3C6B
Alpina_Alpiner_AL-247NB4E6B_SD
Alpina_Comtesse_Quartz_Sport_PR_AL-240BS
Alpina_Comtesse_Quartz_Sport_PR_AL-240SD
AL-247NB4E6
Corporate_ALPINA_LogoDarkBG_V.png
Alpina Brochure 2019_2020 _English_.jpg

Så langt tilbage som til 1883 er Alpina ure  blevet forbundet med innovation og nytænkning. Meget skyldtes deres innovative  arbejdsmiljø , og deres  indførelse af nye kriterier indenfor kvalitetskontrol før alle andre. Alpina har altid søgt ny veje...

Nu udnytter Alpina kraften fra disse gyrer i et nyt og aktivt sortiment med engagement, inden for Seastrong-samlingen. Og navnet er:  Seastrong Diver Gyre Automatic. Seastrong Diver Gyre Automatic-serien har for første gang i Alpinas historie en kasse bestående af 70% plastaffald fra fiskenet, der er samlet i Det Indiske Ocean. For at sikre dens holdbarhed er det blevet styrket med 30% glasfiber. Denne linje såvel som dens navn henter sin inspiration fra et møde mellem Alpina og urjournalisten Bernard Werk i Holland for tre år siden. Personligt involveret i bevarelsen af ​​verdenshavene skabte han både konceptet og navnet "GYRE" med henvisning til disse kæmpe cirkulære havstrømme - og bestod i at genbruge spøgelsesfiskenet fra Det Indiske Ocean. For at beskytte et miljø kært for Alpina såvel som GYRE-grundlæggere Bernard Werk og Jorrit Niels - og efterlade et bæredygtigt fodaftryk - er Seastrong Diver Gyre Automatic-linjen begyndelsen på et langsigtet samarbejde mellem Gyre Watch og Maison.

Alpina_AL-525LNSB3VG6_RP_Photo©Eric_Ross
Alpina_AL-283FWT5AQ6_PR_2_photo(c)Eric_R

THE "ALPINIST" PHILOSOPHY

 

Alpina arbejder med deres  " Alpinist " filosofi - som er udviklet i relation til deres samarbejde med udøvere indenfor ekstrem sport:

 

BE PERSEVERANT . THINK INDEPENDENTLY

 DON'T FORGET YOUR ROOTS

Alpina_AL-247NB4E6B_Photo(c)Eric_Rossier
bottom of page