top of page
FC-286N3B6B
Frederique_Constant_Runabout_Chronograph
Frederique_Constant_FC-760NS4H6_Hero_Pho
Frederique_Constant_Art_Deco_Round_PR_FC
Frederique_Constant_FC-718NRWM4H9_Classi
Frederique_Constant_FC-220MN3BD6B_Detail
Frederique_Constant_FC-760CHC4H4_PR_Phot
Frederique_Constant_Art_Deco_Round_PR_FC

Smartwatch Vitality

Featuring Philips Wearable Sensing

Front_FC-286BG3B2B_Web.jpg
FC-286CD3B4.jpg
Front_FC-287N5B6B_Web.jpg
Front_FC-287B5B6_Web.jpg

Frederique Constant er stolt af at introducere sit seneste CONNECTED-ur, Smartwatch Vitality, sprængfyldt af teknologi og har en digital urskive, som afsløres, når du trykker på kronen. Ud over de funktioner, der var nøglen til succes for forgængerne i HOROLOGISKE SMARTWATCH - familien, indeholder Smartwatch Vitality en større innovation i form af en ny generation af integreret sensor, udviklet af Philips Wearable Sensing, som kan måle pulsen direkte fra håndleddet. Tilbage i 2015 afslørede Frederique Constant sit Horologiske Smartwatch. Det var ikke blot et nyt ur, men et helt nyt kundesegment indenfor urindustrien. For første gang havde en schweizisk urproducent designet, udviklet og samlet et ur med en klassisk Swiss Made-æstetik (analog skive og visere) udstyret med indbygget intelligens og drevet af et kvartsværk, som var understøttet af et CONNECTED-modul med to års batteritid.

Smartwatch Vitality fås i både dame- og herrestørrelse, og er monteret med enten lænke, læder- eller silikonerem.

Frederique Constant - Affordable Luxury

Frederique Constant ure er kendetegnede ved deres ypperste kvalitet, deres differentiering og præcision i design og produktion. De har en stor passion for design af unikke og smukke ure. Den fine relation mellem pris og kvalitet er en af de helt basale grundpiller i deres succes. 

Urene forhandles hos vore autoriserede forhandlere i Danmark

Du kan også købe urene på forhandlernes samlede website, urhandlerneswebshop.dk.

FORSFC-760NS4H6.png
"Let More People
Enjoy Luxury"
Flyback Chronograph Manufacture
Facelift 2020
FC-286N3B6B.jpg
"The Bridge Between Silicon Valley And Switzerland"

Frederique Constants mission er, at flere ur- og kvalitetsbevidste personer skal kunne nyde et smukt luksus ur. Derfor arbejder branded bevidst med attraktive prispunkter sammenholdt med den ypperligste kvalitet.  

 

Frederique Constants Smartwatch Vitality er både et klassisk luksusur og et "Smartdevice" med connection til IPhone og Androids Apps. Uret indeholder både puls,  løb, gang og søvn monitorering. På samme tid klassisk og innovativt.

FC-200MPN2AR6B1.jpg
An eye for the detail
 
Ny Art Deco Round - Stål med blå skive. Superklassisk og romantisk.
Frederique_Constant_FC-718NRWM4H9_Classi
Strong Values

Alle Frederique Constans luksus ure er kendetegnede ved elegant design, schweizisk kvalitet og håndværksmæssig passion. Alt produceres i Schweiz med de ypperligste kvalitetskrav.

 

Med hovedkontor og produktion i Genève er Frederique Constant bygget op omkring klare og stærke værdier: "Design, innovation, passion og kvalitet"

Dette er grundlaget for al udviklingsarbejde. 

bottom of page