top of page

Søger du mærkevarer?

 

Vi er distributør af en lang række kendte mærkevarer, som vi gerne tilbyder B2B.

Hos os kan du finde Montblanc's fulde kollektions af penne, lædervarer, ure og smykker. Du kan finde smukke og eksklusive ure fra Gucci, Frederique Constant og Alpina. Søger du produkter i et lavere prissegment har vi f.eks. ure, penne og accessories fra Maserati, ure fra TIMEX, og vores "con amore" projekt - Ure til fordel for Læger uden Grænser.

Vores fleksibilitet gør os i stand til at levere fra dag til dag, og vi kan personalisere dine produkter, så de eksponerer jer med højest mulig effekt.

 

Hvis du er interesseret i at høre mere om netop dine muligheder, så send os en mail her. 

 

 

 

66813313_10156571430857861_3518842099745
MONTBLANC
The most personal kind of Corporate Gift

For Montblanc er missionen at skabe gaver som huskes for altid. Supereksklusive produkter, som oftest skaber den helt rigtige reaktion, - det gode minde og taknemmeligheden. Lejligheden huskes! 

Alpina_Alpiner_AL-247NB4E6B_SD.jpg
SWISS MADE
Beautiful watches for memorable occasions

Jubilæumsgaven har traditionelt altid haft en lidt større værdi og har skullet afspejle virksomhedens værdsættelse af medarbejderen. Uret er et oplagt valg, og prisen kan du selv sætte.

R8853108008_6.jpg
MASERATI
Italian full blood
accessories

Firmaet bag de muskukøse italienske biler med prædikater som GT og Quattro Porte har også lanceret en accessory-serie. Ure, penne og herresmykker er i sortimentet og alle produkter afspejler de fantastiske designfeatures fra bilerne.

Den legendariske trefork, de smukke luftindtræk og instrumenteringen er smukt inkorporeret og resulterer i nogle fantastisk smukke produkter. 

 

 

INSPIRATION

 

Scroll igennem galleriet og se et udvalg af nyhederne fra 2020 

 

bottom of page