top of page

House of Excellence's firmagaver og profilskabende produkter er gået online. Besøg Urgaven.dk

Urgaven.dk er din mulighed for at købe eksklusive firmagaver og profilprodukter online til levering direkte hos dig med den profilering du ønsker. Vi kan levere produkter med tryk, gravering og prægning, alt efter materiale, gavelejlighed eller dit helt specielle. Vi kan levere firmagaver fra dag til dag, - dog skal du forvente lidt længere leveringstid, hvis vi skal skræddersy dine ønsker.

Du kan desuden nedenfor læse mere om vore kompetencer.

Unik expertise.

 

Et ur med dit logo er en velkommen hilsen til dine kunder og medarbejdere, når kvaliteten er i top, og designet er lige så smagfuldt som brandingen. Det er samtidigt en påvirkning, der har en lang levetid, og du får meget for pengene.

 

House Of Excellence har arbejdet med urproduktion i mere end 25 år. Vort speciale er produktion af ure og specialartiker, produceret i samarbejde med vore partnere i Kina, Schweiz og resten af verden. Igennem årene har vi opbygget en unik ekspertise, som gør os i stand til at honorere selv de mest komplicerede opgaver.

Vores internationale fleksible produktion gør, at du har mulighed for at bestille fra kun 12 stk. brandede ure til fx 15.000 stk. Prisniveauet er ligeledes "op til dig" - vores kollektioner spænder fra under kr. 50,- pr. ur til op imod kr. 2000,-.

 

Hvis du er interesseret i at høre mere om netop dine muligheder, så send os en mail her. 

 

 

 

Fra ide til levering...

Idé, design, produktion, kvalitetskontrol og levering. Vi kan forestå hele din proces omkring tilvejebringelse af produkter til brug i din markedsføring eller profilering, internt som eksternt, og vi har rigtig mange tilfredse kunder.

 

 

BUDGET RANGE
 

Et godt promotion-ur behøver ikke koste alverden, og du går ikke på kompromis med kvaliteten af urværket.

I vores Budget Range kollektion er urkasserne typisk alu-legeret metal med belægning i rustfrit stål eller forgyldt. Her finder du også modeller i plast. Værkerne er typisk de meget pålidelige quartz-værker fra de japanske Citizen- og Seiko-fabrikker.

 

Vi producerer ofte større (og også meget større) ordrer, men dit helt eget ur er altid muligt, da vore minimum produktionstal med eget logo er helt nede på 12 ure. 

 

Se hele vores BUDGET RANGE kollektion her

 

 

Kunder i hele verden

Vi er landets mest specialiserede leverandør af specialdesignede ure i større eller mindre kvantiteter. Vi har mange glade kunder i hele verden blandt bilproducenter, kosmetikfirmaer, fagforeninger, offentlige instanser og advokat- og revisionsselskaber,  samt små og store produktionsvirksomheder.

 

TOP RANGE

I vores Top Range kollektion arbejder vi primært i massivt stål, guld, ægte læder eller silikonegummi. Værkerne er de meget pålidelige quartz-værker fra de japanske Citizen- og Seiko-fabrikker.

 

Vi producerer ofte større (og også meget større) ordrer, men dit helt eget ur er altid muligt, da vore minimum produktionstal med eget logo er helt nede på 12 ure.

Kollektionen består af mere end 1000 modeller, og desuden af et bredt udvalg af både herre-, dame- og børneure.

 

Alle modeller kan designes lige efter kundens ønske. Skulle f.eks. skivefarven ikke passe til kundens logo, kan denne naturligvis også ændres.

 

Se hele vores TOP RANGE kollektion her

 

 

 

Specialproduktioner

 

Ønsker du dit ur designet specielt til din opgave helt fra grunden, hjælper vi gerne med hele processen. Se nogle få eksempler her …

 

bottom of page